klaraslivochmode

shopping

Kategori: Allmänt






Hej på er! Hoppas att ni klarade er i stormen, jag var livrädd hela kvällen men somnade som en gris när jag la mig. Var i stan en runda i dag fick med mig detta hem! Fyndade jeans - västen på Carlings och sjalen är köpt på Lindex :)

PUSS PUSS

första advent

Kategori: Allmänt



Hej fina läsare! Nu ligger jag helt utslagen i sängen.. har jobbat hela helgen så ryggen värker men så roligt man har med så bra arbetskamrater. Vi hade lite adventmys idag på morgonen och efter det så tog jag ut en utav tanterna på en liten runda, så glad hon blev. Att så lite kan göra så mycket! Hoppas ni får en bra kväll och att ni inte blåser bort i stormen.

PUSS PUSS

jobb för hela slanten!

Kategori: Allmänt



hej fina läsare!

jag jobbar hela helgen så därav updaten här inne.. vi hörs på måndag!

PUSS PUSS

vart jag än i världen vänder...

Kategori: Allmänt







står min bästa vän där!

Åh, vad hade jag gjort utan min Sara? Hon tar alltid ner mig på jorden när jag är uppe i det blå. Hon skrattar med mig och hon gråter med mig. Hon kramar mig när jag är ledsen och hon älskar mig för den tokstolle jag är! Hon är världens finaste Sara.

Utan min Frida hade jag inte varit lika glad

Kategori: Allmänt



Heeej på er!

Hoppas att allt är bra med er och att ni har en jätte bra dag. Jag sitter just nu i skolan och väntar på att de andra ska sluta deras mattelektion så att vi kan gå och äta. Sen ska jag till körskolan och plugga, inte alls långt kvar nu!! Senare i eftermiddag ska jag och Frida gör ett ärende i stan och sen fika, myspys mitt i veckan.

PUSS PUSS

Och jag skulle aldrig ramla mer

Kategori: Allmänt







Shäänna blöggen!

Då var det tisdagkväll och jag har haft en jätte bra dag! Efter skolan så gick jag och Freja och fikade, på Morfars såklart;) Senare på kvällen åt vi med mor min på Capri och sen gick vi på en teaterföreställing på skolan som treorna i teater hade satt upp med en teatergrupp som heter Stjärnan! Jätte bra var den :D Nu måste jag sova, vi hörs imorgon :)

PUSS PUSS

ta mig till kärlek ta mig till dans

Kategori: Allmänt



Tittar på Ensam mamma söker just nu, final idag ju! Spännande! Var ute och gick med Joannan innan ikväll, hur kul som helst! Vi måste börja umgås mer igen gumman. Hoppas ni har haft en bra dag :)

PUSS PUSS

Jag undrar om nån ser, att clowner inte ler.

Kategori: Allmänt





Jag är så himla lat idag. Jag stod länge i duschen lite fööör länge... Nu sitter jag i soffan och orkar inte göra någonting alls. Hoppas jag får lite energi till att i alla fall öppna körkortsbokeken.

PUSS PUSS

baby, jag tror inte jag är kär

Kategori: Allmänt



Shääänna syggingar!

Jag är ledig idag och det är ju inte helt fel. Jag har tränat en halvtimme och snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga körkortsteori!

PUSS PUSS

jag bara faller och faller

Kategori: Allmänt



Shääänna bloggen!
Nu så har jag landat i soffan efter en hel dag med jobb på lilla Malmis. De ringde halv 7 imorse och frågade om jag kunde jobba och klart man säger ja. Missade dock vår innebandymatch men så är det ibland. Fina Linnea skade hakan och käken typ.. usch! Krya på dig! Imorgon är jag ledig och det känns så himla skönt!

PUSS PUSS

5 saker du kanske inte visste om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag har en väldigt jobbig cellskräck.

2. Jag blir kär löjligt lätt.

3. Jag är inget vidare på innebandy, ändå spelar jag.

4. Två av mina allra bästa vänner är dubbelt så gammla som mig.

5. Jag ÄLSKAR att prata småländska.

I think I wanna marry you

Kategori: Allmänt





Då var rummet städat så nu tar jag helg! Hoppas att ni får en härlig lördagkväll vad ni nu ska hitta på. Kanse en rejäl utgång? ;) eller bara mys med sin käraste i soffan. Jag ska ha familjemys.

PUSS PUSS

dom var bara kids

Kategori: Allmänt



shääänaa!
How are you doing today? Jag mår fint! sov hos linnea igår, alltid lika mysigt och rooooooligt! Upp tidigt som fasen för att hjälpa jullan med kidsen på innebandyn. Övingskörde hem och nu sitter jag här. Vad händer idag gott folk? Jag är sugen på bus ikväll! Men match imorgon.. fast det har la aldrig hindrat oss förr? ;)

PUSS PUSS

fredag

Kategori: Allmänt







Heej på er! :)

Skriver i en hast så förlåt om det blir en massa stav fel! Ska åka ner till Linnea på fredagsmys men kände att jag ville skriva några rader här först :) Dagen har varit bra! Avslutade skolveckan med en fika på Morfars med Freja och Ninni, super mysigt! Satt där i en och en halv timme.. mycket att prata om :)
Vi hörs imorgon och hoppas ni får en kalas bra fredag! :)

PUSS PUSS

äkta vänner finns alltid där

Kategori: Allmänt



Puss på er fina läsare! Kul att ni tar er en titt här varje dag, jag uppskattar det verkligen :)

Just nu så sligger jag i sängen och lyssnar på Håkan och andra bra artister.
Idag efter skolan så var jag och fikade med Sara på Morfars, ass ballt ställe! Blir nog många eftermiddagar där i vinter :) och tack Sara för att du är så bra! love you.
Imorgon är det fredag och den kommer vara full av teater hela dagen! Kvällen ska spenderas med Linnea, alltid lika kul och mysigt :)

PUSS PUSS

Nu kan jag äntligen fokusera på annat

Kategori: Allmänt



Its over, done! FINITO!

Gårdagens klädsel

Kategori: Allmänt



Såhär var jag klädd igår.

byxor - Vila // Linne - Bik Bok // Tröja - H&M // Halsband - Giltter

Heeej på er! :)
Hoppas att allt är bra med er, jag mår bra bra. Kom nyss hem från skolan så jag har hela dagen framför mig. Jag ska äta lite lunch nu och sen ska jag plugga! Smsasde Linnea innan om vi ska titta på Bonde söker fru ihop ikväll, hoppas det! Då tänker jag nog baka något gott till oss ;)

PUSS PUSS

min nya vinterjacka

Kategori: Allmänt




Jag är så glad över min nya jacka, älskar formen på den och den gosiga luvan är så mysig :) Dock är den inte så varm.. men den är stor så man får ju plats med en tjocktröja under :)
Nu måste jag plugga... sen ikväll är det innebandy, har inte spelat på en vecka så det ska bli kul!

PUSS PUSS

jag bär på en längtan

Kategori: Allmänt





Hej på er! :)

Idag har jag inte gjort många knopp. Lååång sovmorgon en god frukost framför the Hills och sen in till skolan för en lektion. Köpte också en vinterjacka (!) Nu ska jag titta på halv åtta hos mig.

PUSS PUSS

skönhets tips

Kategori: Allmänt



Detta kom min fina mamma med hem i veckan! En rengöringskräm, en dagkräm och id - smink! Jag tycker det är riktigt bra! Det är köpt inne på en liten butik i Halmstad som jag inte vet vad den heter men man kan säkert köpa det lite var som. Jag har stort problem med acne i ansiktet så just nu har jag en liten behandling mot det. Förutom detta så har jag fått en stark kräm av en läkare som jag tar varje kväll. Hoppas att mitt face blir bra snart.

PUSS PUSS

Vad vill ni se mer utav?

Kategori: Allmänt



Har ni några önskemål av vad ni vill se mer utav i bloggen? Mer outfit bilder? Tankar och funderingar? Tips om olika saker? :) Skriv en komentar om ni kommer på nått :)

PUSS PUSS

bloggvärlden bara växer och växer

Kategori: Allmänt



http://hannalicious.devote.se/

Denna bloggen har jag läst sen i sommras och jag älskar hennes klädstil! En blogg för dig som tycker om mode helt enkelt.



http://rebfre.se/

Är en blogg om en tjej som precis har flyttat ihop med sin kille i ett jätte gulligt hus(!) Så det är mycket inredning men även mycketmycket kläder och mode :)



http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/

En tjej som bra på att klä sig! Just nu är hon i Australien med sin pojkvän men bloggen är igång ändå!
Jag diggar henne :)

hur kan jag sakna dig?

Kategori: Allmänt



Du kom in i mitt liv som ett ända stort kaos men ett kaos som jag föll för. Jag kände känslor jag inte känt på år och jag trodde att detta kan verkligen bli någonting bra. Allt vände och jag stod ensam kvar och nu idag vill jag aldrig mer se dig igen. Att något så bra kan ändras till något så falskt?

jag ska ge allt

Kategori: Allmänt



Nej nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv och träna lika mycket som jag gjorde innan! Då gymmade jag typ 4 gånger i veckan och jag mådde så bra! Sen så slutade jag med det, dumt! Så nu ska jag börja med det igen :) Jag ska äta bättre och fokusera på att ta körkortet och att mina betyg ska bli bättre. Jag ska unna mig fler saker om jag nu kämpar hårt! ;) Ska ner till gymmet med Petra snart, denna låtten ska pressa mig till det yttersta!

PUSS PUSS

systern min kommer hem <3

Kategori: Allmänt



Heeej på er!

Jag sitter just nu och väntar på att min syster ska komma hem! Hon skulle varit hemme för en timme sen men hon missade bussen... Hoppas hon kommer snart, hon har inte varit hemma i Kråxhult på ett halvår typ! Hon är bara hemma över helgen så får passa på att vara med henne så mycket som möjligt :)

PUSS PUSS

svar från frågestunden

Kategori: Allmänt

Postat av Emma:

Du har så snygg stil!
Vilka affärer rekomenderar du? Någon favorit?
KRAM

SVAR: Tack så mycket, vad glad jag blir! :)
Jag gillar att blanda lite rockigt med gulligt och då rekomenderar jag Carlings! De har en massa fint :) Annars så är H&M, Bik bok och VILA ställen jag också handlar på. Second hand är också bra!

____________________________
 
Postat av: Oliva k

Vad är det bästa med teaterlinjen?

Tre saker du tar med dig till en öde ö?

Önskeresemål? 

Favoritfrukt?

____________________________

Vem är din bästa kompis?
 
Är du kär? Isåfall i vem?

Du är fin

Svar: Det bästa med teaterlinjen är att det är fritt och väldigt kul att jobba med så mycket teater :)
Jag hade tagit med mig min mobil, min mamma och ett flygplan till en öde ö.
Jag har Barcelona som önskeresemål :)
Mango är min favoritfrukt!
Min bästa kompis är Sara! Och Linna och Frida är två andra väldigt nära vänner.
Jag är inte kär i någon alls just nu.

Du är också fin Oliva :)

____________________________

Postat av Matilda:

Bästa tv program?

Vill du tatuera dig? Vad? :D

Vem är din största inpirationskälla i mode?

PUSS PÅ DIG

Svar: Hmm.. Ensam mamma söker är ett program jag gillar ;)
Jag vill inte tatuera mig just nu men om jag skulle så vill jag skriva: mor, far & syster.
Olika bloggare är min insperation till mode. Kommer ett inlägg om mina favoritbloggar i helgen tänkte jag :)

Puss på dig med!

Postat av AnnaP:

Är du singel?

Har du några husdjur?

Hur länge har du bloggat och varför?

Svar: Ja jag är singel.
Nej, inga husdjur!
Jag har bloggat i flera år men just klaraslivochmode har jag haft ett halvår typ :) Jag började blogga för det verkade kul :)

våga fråga

Kategori: Allmänt



imorgon kommer jag svara på era frågor så har du en som du inte har frågat så gör det nu! :)

som i slutet aldrig får varandra

Kategori: Allmänt











3 saker man får göra när man är sjuk

Kategori: Allmänt





sjukling

Kategori: Allmänt



Såhär kommer jag tillbringa denna dagen...


Min oföddebror bor kvar i Iran

Kategori: Allmänt



Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter i skolan och skriver ett arbete om hur hemskt människor har det i Iran, fyfan!! Usch, jag blir så arg och ändå så gör man inget åt det... Ibland önskar jag att man kunde förändra världen genom bara med att knäppa med fingrarna.. Jag ska uppfinna det! I alla fall, gymnasiemässan håller på i Arenahallen idag och imorgon och ikväll mellan 16.30 och 18.00 ska jag och Frida stå där och prata om teater linjen på Sturegymnasiet. Kom dit och ställ frågor om ni är sugna på att gå här! :)

Fråga gärna en fråga i frågestunden i inlägget nedanför.

PUSS PUSS

Frågestund!

Kategori: Allmänt



har ni nån fråga så våga fråga! :)

vem kysste Elin bakom ryggen på Marie

Kategori: Allmänt



Hejsan fina ni!

Jag sitter just nu i skolan och lyssnar på fina Håkan och tänker på hur jäkla dum en viss person är.. och jag som för en stund tyckte synd om dig för att jag fick höra en sak men du bevisade direkt att det är inte ett dugg synd om dig. Åh, jag blir så trött på att ingenting aldrig blir som man har tänkt sig. Livet är hårt, skaffa hjälm ;)

PUSS PUSS

Nu kan du få mig så lätt

Kategori: Allmänt



En dag med känslor som går upp och ner, kan det vara PMS:en som spökar. I hope so! Nu ska jag snart göra mig klar för sängen.

PUSS PUSS

Måndagmorgon

Kategori: Allmänt




Godmorgon fina och älskade läsare! :)

Då var det måndagmorgon och jag startade dagen med en promenad i skogen, det var behövligt!
Idag blir det mycket körkortsplugg... inte kul men det är ett måste. Ha en underbar dag så hörs vi ikväll :)

PUSS PUSS

sov sött fina ni

Kategori: Allmänt



what doesn't kill you only makes you stronger

Kategori: Allmänt



Hej!

Kom precis hem från herranas innebandymatch, vinst för Hylte. GÖTT! Satt i seket för första gången och ja jag fick ihop det till slut, tack vare Petra! Nu ska jag städa...

PUSS PUSS

En kväll med bravader och ilska men mycket skratt

Kategori: Allmänt


Linne - Bikbok // Byxor - VILA // Halsband - Glitter

Heeeej på er!
Hur mår ni idag? Jag mår sådääär... men det är mitt egna fel. Kvällen igår startade med förfest med Frida hemma hos mig och sen vidare till Linnea, mycketmycket trevligt! :) Sen så körde snälla Elin mig och Frida till Rydö, tack fina Elin! I rydö var det fullt össs och det gillar vi! Jag hade kul men hade många jobbiga stunder också och det var det inte bara jag som hade, vilka jävla svin till killar det finns. Utan min Frida hade jag inte överlevt kvällen, tack Frida! Jag älskar dig!

PUSS PUSS

tjejmiddag med fina vänner

Kategori: Allmänt



Shäänna snyggingar!

Då var det redan fredag och höstlovet är snart slut! Vad det har gått fort men jag har hunnit med mycket som jobb, shopping och vara med vänner. Så det känns faktiskt helt okej att skolan börjar igen på måndag. Ikväll så kommer några tjejkompisar hit på tjejmiddag, det ska bli topptopp! Och imorgon blir det parteeeeey med min fina Frida! Vilken toppen helg det kommer att bli :)

PUSS PUSS

nytt till garderoben

Kategori: Allmänt







så nära men ändå så långt bort

Kategori: Allmänt



heeej på er!

Hoppas att allt är göddie med er. Jag mår prima ballerina! Har jobbat idag med goa arbetskamrater, guldvärt! 
 Ikväll så åkte jag till Linneaaaaaa och vi har gjort pannkakor och tittat på bonde söker fru, MYS! Ska även sova här. Blir stan med Frida imorgon, längtar!

PUSS PUSS

so damn confused

Kategori: Allmänt



Jeffrey campbell

Kategori: Allmänt





finner inga ord eller jo... GE MIG!

Du om nån borde förstå

Kategori: Allmänt





Hej på er!

Jag har jobbat idag mellan 7 - 14 så jag är ganska så trött! Så jag slänger mig i soffan å äter glass!

PUSS PUSS