klaraslivochmode

äpplet faller inte långt från trädet

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!
Underbar måndag är vad vi har idag. Slutade tidigare, solen skiner och ikväll ska jag träna med min knas fia Linnea! :) Just nu ligger jag i soffan, kollar på TV och äter äpple!

PUSS PUSS

Piffade till jeans - shortsen

Kategori: Allmänt





Man kan göra mycket med några nitar! Ja, jag vet. Jag har satt nitar lite snett men what the fuuck ;)
Jag har köpt mina nitar på Panduro i Halmstad, för en mkt billig peng :)

PUSS PUSS

En gång i Phuket

Kategori: Allmänt







Hej fina ni!

Då var det söndag och jag tar just nu en paus i pluggandet.. I fredags var jag och Frida och åt gott och sedan på filmen en gång i Phuket, bra film och Frida ja hon är ännu bättre :) Lördagen var jag i skolan och hjälpte till när de nya ettorna skulle göra sina intagningsprov, däckade i soffan och sov gott. Söndagen har jag tillbringat med bästa Linnea och kollat på innebandy. Nu ska jag fortsätta plugga... kul inlägg va? Hoppas det är toppen med er!

PUSS PUSS

Dagens outfit

Kategori: Allmänt




Kofta - Cubus // Tröja - Cassels // Shorts - Cassels // Halsband - Glitter
Hej fina ni!
Då var det torsdag, igen. Vad tar dagarna vägen? Veckorna går fort men helgerna går ännu fortare! Men men, så är det, det är bara att försöka ta vara på dagarna och gör de bästa utav dem. Idag är det skola mellan 09.00 - 13.00 sen blir det körskolan och träning! Hoppas ni får en bra dag :)

PUSS PUSS

Curly hair

Kategori: Allmänt







Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår fint! Sitter just nu i soffan och tar det lugnt och kollar på Sex and the city. Har pluggat lite nu i eftermiddag efter skolan. Har även testat syrrans locktång som är från Babyliss. Tycker den funkade bra dock så blev lockorna mycket lockiga på vissa ställen eftersom Mia klippte upp mitt hår sist. Ikväll ska jag och mamma på bio! "Kvateret skatan åker till Laholm ", det ska bli mysigt. Blir även kinamat också! :)
Ska åka och lämna Saras försenade födelsedagspresent efter bion också. Vill även passa på att säga grattis ännu en gång till bästa Linnea som fyller år idag, GRATTIS! :)

PUSS PUSS

Mörkblond

Kategori: Allmänt





Nu är jag mörkblond och jag trivs super bra i det! Kände att det var dags att få en lite mer "vuxen" look och då passar inte nästan vitt hår.. Vad tycker ni? Hiss eller Diss? :)

PUSS PUSS

When Im down can you pick me up

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!

Förlåt för att min blogg verkligen är den tråkaste som finns just nu men jag har bara tappat inspon till att skriva.. Har inte ens lagt upp en bild på resultatet från när jag var hos Mia... illa! Lovar att det kommer upp ikväll. Hoppas allt är toppen med er.

PUSS PUSS

Ny start

Kategori: Allmänt



Jag behöver en riktigt nystart. Vad och hur den ska vara vet jag inte, det är det som är så svårt...

Ja må hon leva, ja må hon leva

Kategori: Allmänt





GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN MIN BÄSTA VÄN! NU BLIR DET OSÄKERT PÅ KROGEN NÄR SAOWA OCH KLARA SKA UT OCH HÄRJA ;)

Göra något nytt? Eller göra något säkert?

Kategori: Allmänt






Hej fina ni!

Idag är jag ledig på grund utav familjära orsaker, inget ni behöver oroa er om :)
Imorgon så ska jag till bästa Mia och fixa till frillan, ska slinga det i lite mer mörkblodna slingor men det ska även klippas också! Jag är lite inne på en långpage eller om jag skulle våga mig på en lugg igen! Jag är väldigt kluven... Vad tycker ni? Page? eller lugg? :)

PUSS PUSS

Du får mig att skratta när jag inte ens vill le

Kategori: Allmänt



Rubriken på dagens inlägg stämmer väldigt bra in på min fina vän Frida, vad skulle jag göra utan dig? Du är den jag alltid skrattar med och den som alltid finns där om man behöver en kram. Jag älskar dig!

Hej fina ni!
Jag måste bara få ur mig en sak.. så härligt det är med denna vårkänsla!! Vårjacka och solbrillorna på. Tillbringade morgonen på körskolan och förmiddagen på stan med bästs Frida. Hittade ett par solbrillor eller ah Frida hittade dom och sa att dom passde mig perfekt! Så jag litade på henne och köpte dom ;) Köpte även en svart kofta, ett träningslinne och torrshampo. Lunch på donken och sen vidare till skolan med en varsin glass i solen! Samhällslektion med debatt, mkt intressant!
Lika gött väder efter skolan som inne, passade perfekt med en promenad i trevligt sällskap :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Och stort grattis till en utav mina finaste vänner, Filip!

PUSS PUSS

jag vill ha tillbaka mitt långa hår

Kategori: Allmänt



Denna bilden är tagen i slutet av förra sommaren och vad jag saknar mitt långa hår!! Helt sjukt, man tänker inte riktigt på hur långt det är när man har det men när det är klippt då är det klippt! Dock behövde jag verklligen klippa det i och med att det var slitet men jag trivs allra bäst i långt hår. Just nu är mitt hår inte kort men ändå inte långt.. jaja, det växer ut snart igen! På torsdag så ska jag till Mia och slinga mitt hår, tänkte gå mer åt de mörkblonda.. känns som att jag behöver något nytt!

PUSS PUSS

Im feeling great, Im feeling awesome.

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!

Jag tycker att man borde inför att man är ledig alla måndagar, extra lång helg borde alla ha :)
Men nu är det ju inte så, så jag får njuta av den jag har nu i alla fall. Jag gick upp vid nio och gjorde en ordentlig frukost, en fralla med skinka och gurka och äggröra och ett stort glas jucie, MUMS! Sen städade jag lite i köket och sen har jag tränat i en och en halvtimme, det behövdes kan jag ju lova! Usch, måste bättre mig!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det plugg.. ska försöka sitta ute lite med, solen skiner ju!
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi ikväll :)

PUSS PUSS

snart så är det äntligen klart

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!
Hoppas ni har en bra söndag. Jag har spenderat min i bilen, övingskört med lilla mamma. Börjar äntligen få in detta med att parkera bra. Nu ska jag kolla på film och sen plugga.

PUSS PUSS

mitt rum

Kategori: Allmänt







Här är lite bilder på mitt rum, jag trivs bra :) men jag hade verkligen velat ha en större säng... Jag är väldigt in love på vitt och fluffigt som ni kan se i soffan.. Hur ser era rum ut? :)

PUSS PUSS

Vi drog till skåneland på lite teater

Kategori: Allmänt













Hej fina ni!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på väldigt länge men har inte haft tid eller ork! Men nu är jag ledig lördag, söndag och måndag! Så skönt. Bjöd på lute bilder från grådagens tripp till Helsingborg då vi såg genrepet på pjäsen En midsommarnattsdröm. Den var grym, fick tillbaka tankarna på varför jag verkligen älskar teater. Tack mina fina flickor för en fin eftermiddag/kväll och natt!

PUSS PUSS

Svar på era frågor

Kategori: Allmänt

Ska vi göra nått äckligt baby?

Svar: Du och jag under täcket baby, grym låt. 

Vem är din syster, vad gör hon och vart bor hon?

Svar: Min syster bor i Halmstad och pluggar till lärare. 

vad har du för framtidsplaner?

Svar: Jadu.. Ska jag vara helt ärlig så är jag osäker men jag hade nog gärna velat jobba med teater på det komiska planet, typ revyer och stand up! Bilda familj är något jag gärna vill göra i framtiden.

Har också finnar, hur får du veck dina, har provat med massa medel och det hjälper inte. Hur gör du?

Svar: Jag lider med dig vännen! Jag har inte fått bort mina men det är förhoppningsvis på G! Jag som du har testat alla krämer som finns men de har inte hjälpt. Jag gick till doktorn några gånger och fick tillslut en remiss till Hudmottagningen i Halmstad så nu har jag fått antibiotika som jag ska äta i tre till sex månader.  Hoppas du får bort dina med!

frågestund!

Kategori: Allmänt



Jag tänkte att vi göra en liten frågestund. Fråga på! :)

jag blev tagen på sängen baby

Kategori: Allmänt



Gokväll fina ni!

Just nu sitter jag i soffan med datorn och lyssnar på musik och bara kollar fejjan och lite så. Denna lördag har jag inte gjort många knopp men ack så skönt! Imorgon är jag ensam hemma hela dagen så då ska jag nog dunka musik på högsta volym och storstäda rummet! Hoppas allt är bra med er :)

PUSS PUSS

första riktiga utgången, check!

Kategori: Allmänt





Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra, jag mår som jag ska efter en kväll med massa vin och andra drinkar! Kvällen igår var riktigt ruuuuuulig, tack fina vänner! Idag blir det en lugn dag, ska kolla herranas match med Jullan och ikväll kommer syster och hennes kille hit.

PUSS PUSS

Vad tycker ni?

Kategori: Allmänt









Rara söta läsare!
 Jag har beslutångest över vilken outfit jag ska ha imorgon då jag och några goingar ska göra stan osäker! Vad tycker ni? Shorts eller klänning?

PUSS PUSS

nya jeans

Kategori: Allmänt



typ minsta bilden någonsin men får den inte större.. haha! Är helt kär i mina nya jeans, de är från Gina Tricot och de kostade 599kr om jag minns rätt. Klara likelike!

PUSS PUSS

the way you make me feel

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!

Detta har jag på mig idag, nytt från Carlings och Gina. Bättre bilder kommer ikväll. Hoppas att ni får en toppen dag!

PUSS PUSS