klaraslivochmode

Körtkort baby!!!

Kategori: Allmänt

Fredag!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Nu är det äntligen fredag! Det har varit en lång och stressig vecka. Sitter just nu i teatersalen och väntar på att vi ska repa. Vädret är inget att hoppa högt för idag.. Var är solen?? Hoppas verkligen det vänder snart. Ikväll blir det fredagamys! Hemmagjord pizza och lets dance! Och äntligen får jag pussa på E igen! Hoppas ni får en fin fredag :)

Jag behövde en förändring!

Kategori: Allmänt

Jag var trött på mitt tråkiga hår så det blev en lugg hos fina Mia! Vad tycker ni? Hiss eller Diss? :)

You take my breath away

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Hoppas allt är gött och bra med er. Jag mår bra fast är riktigt trött.. Men jag ska ge mig ut och springa när jag kommer hem så jag vaknar till och orkar att plugga ikväll. Jag och alla andra tvåor har idag varit på yrkesmässa, intressant! Efter det repade vi i vår grupp och sen gick jag och Sara och fikade, behövligt och mysigt :) nu sitter vi på bussen hem, seeeeeegt!

Tredje gången gillt

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Har inget kul alls att skriva idag.. Just nu ligger jag i soffan och pluggar manus, ska snart göra kvällsmat. Denna veckan är jag kock i huset, kycklingwook står på menyn idag! Ha det fint!

PUSS

Måndagsmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgona fina ni!

Jag sitter just nu och väntar på att min morbror ska sätta på sommardäcken på vår bil! Sen bär det som vanligt av in till skolan. Lång dag idag, halv tio till halv sex. Har en underbar håla från halv tolv till tjugo i fyra med.. Älskar det! Hinner förhoppningsvis med en powerwalk ikväll, är så skönt att gå runt sjön på kvällen. Hoppas ni får en toppen dag!

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag! I fredagskväll så var E här, vi hade fredagsmys med god mat och tittande på lets dance, Anton var grym! Som vanligt. Somnade gott i E:s armar och ville inte att han skulle åka hem på lördagsmorgonen..
Lördagen spenderades i stan! Först hos syster och sen med Maria på en promenad, mycket trevligt! Glad att jag har dig!! På kvällen åkte jag till Frida, mys och tjejsnack, hade inte klarat mig utan dig! Idag har jag pluggat, tränat och städat. Avslutar nu helgen med att titta på film med min mor!

För dig skulle jag göra det om igen

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Då var det äntligen fredag, har repat hela dagen förmiddagen och nu sitter jag och några i klassen och äter lite gott. Ska på musiktreornas slutproduktion vid 2, ska bli kul!
Ikväll blir det fredagsmys :)

Du är den jag vill ha

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Skriver detta i en hast så det kan komma fler stavfel än i vanliga fall! Ska strax gå ner till farmor & farfar med mor och far för att fira farfar på sin födelsedag :)
Har hunnit träna och plugga nu efter skolan, känns brabra! Läste in manuset i telefonen så lyssnade på det under powerwalken, sitter nästan nu! Nu måste jag kila. Peace out!

PUSS PUSS

Jag är tillbaka!

Kategori: Allmänt

Hej fina och framför allt trogna läsare!!

Jag har inte lämnat blogg världen! Kommer ett större inlägg i kväll!

Puss!