klaraslivochmode

Klara Stigson

Kategori: Allmänt

Ni som inte känner mig kanske har lite funderingar på vem jag egentligen är? Jag ska försöka att fatta mig kort och få ihop en liten beskrvning.
 
Klara med K inte med C, det är jag. Jag är 18år och jag är så glad att jag har mitt körkort! Jag får gå ut på krogen men där är jag faktiskt inte så ofta men ibland dansar även jag på bordet ;)
Familj och vänner och obeskrivligt viktigt för mig.
Kärlek är något jag älskar otroligt mycket och hoppas på att få uppleva med den rätta i framtiden.
Jag vill ta vara på mitt sista år på gymnasiet och ha en fantastik student och sen flytta till Göteborg för att gå på folkhögskola och plugga teater.
Vart jag bor i framtiden vet jag inte men jag är kvar i Sverige.
Jag vill ha många barn och bo i ett lantligt hus med mysig inredning.
Jag vill vara mig själv och det är en aningen knasig men go tjej.
 

du försvann, du gled ur min hand

Kategori: Allmänt

Hallå blööggen!
 
Nu kan jag faktiskt andas ut lite.. Jag har en och en halv dag ledigt att ta vara på! Jag har varit väldigt stressad på jobbet idag så jag behöver denna ledigheten även fast den är väldigt kort! Fynade ett par skor idag på väg hem från jobbet. Jag köpte dem av en tjej på en loppis som finns på facebook. Riktigt bra! Sök på "vuxenloppis" :)
Jag ska nog ut och lägga mig i solen en stund sen ska jag duscha och göra mig fin för en efterlängtad fika med fina vänner hos Ninni ikväll! Och imorgon åker jag, Anna och Vicky till Liseberg(!) Vilken fin liten minisemester :)
 
 
 

just let me hold you

Kategori: Allmänt

Heeeej på er fina ni!
 
Hoppas att det är fint med er, det är fintfint med mig! Jobbar och sliter.. fyllde i lönnelappen innan och jag längtar till lönen i augusti kommer! :)
Idag jobbade jag 7 - 15 och sen åkte jag till stugan och drog på mig joggingskorna och gav mig ut på en powerwalk! Tog sen ett dopp i havet, kallt men skönt! Och ikväll ska jag och mor och far lyxa till det och äta ute! Mysigt :) Och klockan ringer 5.00 imorgon och det kommer den att göra varje dag denna veckan förutom på onsdag!
 
Hareee gött!
 

Dinner and a movie

Kategori: Allmänt

Gooookväll! :)
 
Kom precis hem från bion, vi kollade på Cockpit.. Riktigt bra film! Åt en massa onyttigt och det blev ingen träning då gymmet var stängt.. surt att se det när man kört från stugan in till stan, jag som var taggad!
Aja, får träna i veckan istället. Snart dags att krypa ner i sängen, klockan ringer vid 05.00 imorgon...
Vi hörs fina ni som läser här ibland <3
 
 

jag är den kvinnan som bestämmer över mitt liv.

Kategori: Allmänt

Hej där!
 
Jag har inte skrivit på ett tag jag vet, men det har varit ett känslomässigt kaos i mitt liv ett tag så jag har inte velat skriva för då hade det mest blivit tråkiga inlägg. Jag tänker inte berätta vad som har hänt men jag tror ni förstår mig när jag säger "Man tror att man känner en människa men så fel man kan ha"
 
Jag mår fruktansvärt BRA just nu! Jag har tagit tag i vissa saker och det känns underbart. Jag sitter just nu i stugan och bara njuter av att vara ledig. Jag har jobbat väldigt mycket i några veckor så en ledig dag kändes inte helt fel.  Jag ska laga till lite lunch snart och sen åka och träna! Behöver svettas lite och känna att kroppen får jobba. Ikväll blir det bio med bästa Frida!! Helt perfekt sätt att spendera denna lördagskvällen :)
Jag ska skärpa mig och skriva oftare, jag lovar! :)