klaraslivochmode

just love

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Då var midsommarhelgen snart över. Jag spenderade min midsommarafton på jobbet med en midsommarkrans i håret som spred lite glädje hos de äldre och även personalen. Kvällen spenderades med familjen och jag jobbade kvällen igår så det var skönt att få sova ut idag. Vad som händer idag är ännu oklart, hoppas på gym med joanna, hade varit gött att svettas bort all midsommarmat man har frossat i i två dagar. Hur har er midsommar varit? Plockade ni sju sorters blommor som ni sen la under kudden?



<3

Man måste dö några gånger för att kunna leva

Kategori: Allmänt



Tjänna!

Solen är faktiskt framme idag, det var inte igår! Dock har jag spenderat förmiddagen inne eftersom jag måste packa. Vi ska vara i stugan över helgen och det är både jobb och midsommar så alla sorters kläder måste packas ner. Jag jobbar både midsommarafton och midsommardagen men som tur är så jobbar jag bara till fyra på midsommarafton och börjar fyra på midsommardagen så jag kan ha kul ändå ju!
Ska åka in till stan med Linnea i eftermiddag och sen vidare till stugan med mor min och sen ska jag in till stan igen för att sova hos E. Mycket åkande men det är det värt :)
Har långklänning idag så jag hoppas solen är kvar hela dagen! Jag fyndade den på vuxenloppis för endast 100 riksdaler.

PUSS PUSS

Godmorgon världen

Kategori: Allmänt

Tjänna!

Klockan är snart halv tio och jag har precis ätit lite god frukost. Ska titta på finalen av top model allstars nu tänkte jag! Missade den igår då jag var hos Linnea men det var det värt, behövde verkligen få prata av mig lite och då är du guldvärd.

Talk to you later!



<3

Internetlös!

Kategori: Allmänt

Hej och hå!

Jag har varit utan internet en lång tid, där av updaten här inne! Men nu har snälla kusinen fixat det så nu är jag tillbaka! Hoppas ni inte är allt för sura över pausen som har varit här!
Tänkte jag kör med en bildbomd, lättare och snabbare än en massa text! :)




Har börjat på nyttigheten och träningen på allvar!



lady in red!



en kväll på stan med Fräääja!



Firat Elins körkort med gottis!



Underbara Jasmin har tagit studenten!!




Har varit i Göteborg med bästa Frida!

Student 2012

Kategori: Allmänt

Hallå ja!

Grattis till alla er som har tagit studenten idag, ni är grymma!!! Jag ska snart iväg och gratta två kompisar till mig!

Vad tycker ni?

Kategori: Allmänt





Jag tänkte snart boka tid hos Mia för att göra slingor men jag är osäker på om jag ska göra mig lika blond som på första bilden eller om jag ska fortsätta med dett lite mer mörkblonda... Vad tycker ni? :)

Godmorgon världen

Kategori: Allmänt

Tjänna!

Första sommarlovsmorgonen är här, så underbart att kunna somna om hur många gånger man vill! Ska snart gå upp och göra lite frukost! Ska bara ta det lugnt idag och ikväll blir det att åka och fira lite studenter med presenter! :)

Då är allting bra

Kategori: Allmänt

Hiiii hallå !

Sitter just nu på bussen hem från stan. Skolavslutningen var fin och ruuulig, åt på stan med några från klassen och sen åkte jag till E där eftermiddagen har spenderats, efterlängtat och mysigt. När jag kommer till Hylte ska jag och Joanna ut på en promenad!

Kul att träffa denna lilla fisen som jag har saknat!

Skolavslutning

Kategori: Allmänt

Godmörgön blöggen!

Då var det dags för en typisk svensk skolavslutning. Kallt och regnigt och ändå har man klänning! Ja, finns inte så mycket mer att säga. Hörs senare idag!

du, mitt sköna sommarlov

Kategori: Allmänt

Tjänna!

Att jag imorgon slutar mitt andra år på gymnasiet känns konstigt. Tiden har bara sprungit i väg! Känns som att jag fortfarande är en liten etta som inte vet någonting.. Jag tar studenten om ETT år?! Glädjeskrik och förtvivlan är mina ord på det. Ska jag kämpa på med teatern eller ska jag välja ett annat spår? Jag älskar verkligen att jobba med äldre människor, ska jag fortsätta med det tro? Jag hoppas att jag tar mitt förnuft till fånga och vågar satsa på teatern, jag vill ju det! Åh, jag blir galen..



vad ska det bli av denna kansiga tjej?

Underbart skön onsdag

Kategori: Allmänt

Tjänna!

Internetet där hemma krånglar så blir mest mobilinlägg nu ett tag!
Denna dagen startade jag och Joanna med ett gött träningspass på Actic i Halmstad, gillade verkligen det! Så nu ska årskort inskaffas! Ska snart kila in på Konsum och köpa jordgubbar och sen åka till Anna och hennes söner och fika, mys!

Blev god kycklingsallad till lunch! Även donken har helt ok nyttig mat :)

Make me come alive and turn me on

Kategori: Allmänt

God mörgon blöggen! :)

Som många gånger tidigare så har jag startat mitt nya och nyttiga liv! Men nu ska jag försöka att hålla det längre än en vecka! Två veckor har jag fixat så jag är på god väg. Startade denna dagen med en rejäl frukost bestående av äggröra, melon och knäckebröd! Jag har svårt för att äta på morgonen så jag försöker äta så "lätta" saker som möjligt.

Idag ska vi bygga i Bergmansalen! Nästan styrketränning där ju.
Ha det gött idag så hörs vi :)

Även en nackad höna kan hitta ett korn

Kategori: Allmänt

Även jag har hittat den coola appen instagram, jag var lite efter måste jag erkänna men nu är jag ganska flitig med att lägga upp bilder! Följ mig, så följer jag er!

Klarastig thats me!

I hela mitt liv har jag hört en sång, en sång min mamma sjöng en gång.

Kategori: Allmänt

Hej och hallå fina och verkligen trogna läsare!

Jag har haft ett litet mindre break från bloggen kan man la nästan uttrycka det som! Freja och fram för allt Frida har tjatat på mig att blogga igen så jag ger det ett försök, igen!

Under mitt break har det hänt lite, jag har tagit körkort! Det hann jag skriva i alla fall.. efter några uppkörningar närmare bestämt 4 stycken så fixade jag det! Antingen är jag ingen vidare bilförare eller så var jag bara otroligt nervös och hade ren otur. Jag tycker faktiskt vi kör på sista anledningen ;)
Skolan har rullat på och vi går snart på sommarlov och jag har fixat sommarjobb. Jag blir kvar hos mina tanter och gubbar denna sommaren också :)
Jag träffar fortfarande "E" som jag har skrivit om i tidigare inlägg och han är riktigt bra!

Det var en snabb liten update!

Tänkte köra en bildbomb med bilder från de senaste veckorna, en bild säger ju faktiskt mer än 100 ord.
















take care and peace out.