klaraslivochmode

fina Prima

Kategori: Allmänt

 
Hej på er! :)
 
Efter att bara passat denna sötnos från igår till idag, så saknar jag henne redan :(
Hon är så go, hon låg och sov jämte mig i natt. Så söt! Ville inte alls ligga i sin korg. Bushund!
Hade en jätte mysig kväll med henne och Joanna igår :) En bra kväll!
 
Nu så har jag städat lite i köket och nu tar jag det lugnt innan jag ska åka och jobba :)
 
PUSS!

morgonstund har guld i mun

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon på er!
 
Jag har precis gosat ner mig i soffan efter en god frukost med mor och far :)
Vi hade super mysigt och trevligt på kalaset igår, alltid lika kul att träffa alla!
Idag så ska jag passa fina lilla Prima, hon som är med på bilden. Så jag hoppas Joanna kommer hit redan i eftermiddag så vi kan gå ut på en långpromenad i det underbara vädret alla tre :)
 
Ha en underbar söndag sötisar!
 
PUSS!

toppen kväll!

Kategori: Allmänt

 
Hej på er!
 
Så skönt att få sova ut idag.. vaknade vid 7 och somnade sen om och sov till 10. Ringde Joanna och vi hann både bestämma att vi ska ha sovis nu på söndag och vad vi ska göra efter studenten, haha! Det gäller att ha planer och drömmar ;)
Jag och Linnea hade en toppen kväll igår! Dock fick vi vänta i nästan en timme på maten och Linneas kött var inte helt som det skulle men trevligt hade vi! Vi hade en del att ta igen om man säger så ;)
En riktigt bra fredagskväll!
 
Idag ska jag försöka att göra så lite som möjlligt! Så skönt :)
och ikväll är det 50 - årskalas för min morbros fru, ska bli mysigt att träffa släkten. Fram för allt lilla söta Alma! :)
 
Hoppas ni får en underbar lördag :)
 
PUSS!

och där... tog jag helg!

Kategori: Allmänt

 
Heej där!
 
Och nu så har jag äntligen helg. Är helt slut idag, tränade efter skolan så är tröttare än vanligt men tur man får ha sovmorgon imorgon :)
Ikväll så ska jag och fina Linnea åka in till stan och äta gott, vi ska verkligen unna oss med god mat och mumsig efterrätt! Som jag har sett fram emot detta :) Och om jag känner oss rätt kommer vi prata hela kvällen, vi har inte träffats på evigheter!
 
Hoppas ni får en toppen fredag fina ni, det ska jag ha :)
 
PUSS!

det är något med dig som är bra

Kategori: Allmänt

 
Hej på er! :)
 
Det är inte klokt vad denna veckan har gått fort! Känns som att det var måndags igår ju.. Fast det är riktigt gött att den snart är slut då det är höstlov nästa vecka! Fast inte ska jag få vara ledig och ta det lugnt nejnej jag ska jobba heeeela lovet! Måndag till söndag.. Fast pengar är alltid bra att ha, student som man är :)
Var faktiskt ute och sprang min andra runda denna veckan idag, känns för jäkla bra! Jag som faktiskt hatar att springa men det är ju för min usla kondition, så jag ska jobba upp den så jag kan lära mig att älska att springa.
Gjorde sen en super god smoooothie men jordgubbsfil, hallon och banan. Perfekt efter träningen :)
 
Nu blir det plugg och sen en varm dusch och sen se sista delen utav Torka aldrig tårar utan handskar... Det bästa jag sett på väldigt länge. Jonas Gardell, du är fantastik.
 
PUSS!

en paus i pluggandet..

Kategori: Allmänt

 
Hej på er!
 
Just nu tar jag en liten fruktpaus i mitt pluggande.. Jag satte på Petsson och Findus julkalender för att muntra upp stämningen och det funkar! Åh, vad jag längtar till jul:) Bara två månader till julafton? Helt galet :)
Nu måste jag fortsätta att skriva.... hej på er :)

Gårdagens klädsel

Kategori: Allmänt

 
godmorgon godmorgon!
 
Jag slänger in en gårdagens! Skjorta från H&M, Jeans från Monki, Bältet fyndade jag i Ullared och ringen är köpt på New Yorker:)
Sitter just nu och äter frukost en god smooooothie och två mackor. Har en kort skoldag idag och sen är det raka vägen hem och skriva klart en analys som ska vara inlämnad imorgon!
 
Hoppas ni mår toppen och ni är så söta som läser min blogg :)
 
PUSS!

Klädställning, jatack!

Kategori: Allmänt

 
Jag är jätte sugen på en klädställning till mitt rum! Tycker det är så himla snyggt. Någon som vet nån bra sida man kan beställa ifrån? Har kollat på Ikea men tyckte de var lite tråkiga.. Så vet ni någon bra så hojta till! :)
 
PUSS

vart jag än går och vart än du går

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon på er!
 
Då var det måndag igen, ny vecka med nya möjligheter.
Kör på enkel klädsel idag, svarta skinnbrallor från New Yorker, blus som jag fyndade på rean på Bik bok förra helgen och sen en gosig svart kofta.
Är redan i skolan eftersom min kära syster och hennes kille har bilen.. Nackdelen med fina Kråxhult är att om man inte har någon bil eller skjuts till bussen får man åka med mamma tidigt på morgonen.. Även fast man inte börjar förens halv tio! Fast då kan man ju faktiskt passa på att plugga lite, ska bara försöka att vakna till liv först, hehe.
 
Och som sagt så krånglar fortfarande internetet i Kråxhult så ni får ha översende om här är tomt ibland.
 
Men hoppas att ni får en bra start på veckan, en toppen måndag helt enkelt :)
 
PUSS

Det var ett tag sen!

Kategori: Allmänt

 
 
Hej på er finisar!
 
Här har det varit tomt ett tag men jag har problem med internetet hemma i Kråxhult och jag har så mycket i skolan så bloggen får inte så mycket tid! Just nu är jag i stugan och här funkar internetet.. Helt sjukt att jag har bättre täcking och internet i stugan än hemma!
I alla fall. Igår körde jag, Frida och Emelie på utgång. Jag hade riktigt väldigt roligt och idag är jag ganska så sleeeten....... Men så ska det vara ;)
Jag lovar att bättra mig med bloggen och ni är så fina som fortfarande kikar in här varje dag och tittar om det är nått nytt, kärlek till er :)
 
PUSSS PÅ ER!

måndag 8 oktober

Kategori: Allmänt

 
Tröja - Gina Tricot / Skärp - Gekås / Jenas - Monki
 
Heeej på er!
 
Ursäktar den dåliga updaten i helgen men hade ingen tid att sitta vid datorn alls! Har pluggat, varit på ett jätte mysigt dop! Och och jobbat, så jag har haft och göra :)
Men nu är det måndag och jag är i skolan mycket tidigare än jag börjar för jag tänkte jag skulle skriva klart ett arbete nu på morgonen så jag slipper det ikväll men givetvis så glömmer jag boken hemma... Fan vad bra det var då... Så nu är jag ganska sur denna måndag, bra start på veckan? Inte så.
 
Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än vad jag har haft!
PUSSSS PÅ ER!

trött cheeey

Kategori: Allmänt

 
Heej på er!
 
Det är en väldigt trött cheey som skriver detta inlägg vill jag lova... Har inte sovit så många timmar jag faktiskt behöver denna veckan och det märks! Som tur så har vi studiedag imorgon så det innebär en jäkla sovmorgon imorgo, så underbart!! Jag har precis ätit två mackor till fika men egentligen hade man ju velat ha en kanelbulle idag då det är kanelbullensdag men sån tur hade inte jag...
Nu ska jag skriva klart min svenskaläxa och sen ska jag ta en varm dusch och sen krypa in i morgonrocken och tända en massa ljus och bara ta det lugnt.
 
Hoppas allt är fint med er! PUSSSS PÅ ER!

espressohouse

Kategori: Allmänt

 
Heeeej på er!
 
Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter och pluggar på espressohouse och väntar på att min fikakompis ska jobba klart! Och det är redan onsdag.. Vad tar tiden vägen??

Måndagmorgon

Kategori: Allmänt

 
Linne - H&M / Tröja - Gekås / Byxor - Monki
 
Godmorgon på er :)
 
Då var det måndag igen då jaaa, jag är jäkligt trött men det är bara att bita ihop!
Skolan mellan 9.30 - 15.00 sen blir det ett ben och rump pass på gymmet och sedan ett danspass som kondtitionsträning! Rivstartar veckan helt enkelt!
 
Hoppas ni får en toppen dag och en bra och fin vecka :)