klaraslivochmode

super god frukost

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon fina ni! :)
 
Jag startade min dag genom att ta en 20 minuters promenad i skogen med Mia Törnbloms bok "Så dumt" i lurarna. Sen hopp in i duschen och ja, det är fortfarande som att se någon annan i speglen... men jag är så nöjd! Mitt hår ser så mycket finare ut nu än när det var blont.
 
Jag gjorde en super god bananpankaka!
Vispa en äggvita så att den blir fast och fin.
Skiva ner några bitar banan i smeten och sen in i ugnen på 225 grader i ca 10 min
Strö lite kanel över den och klaaaar!
 
Pusssss

det var dags för en förändring

Kategori: Allmänt

 
Heeej där!
 
Jaha och nu är jag brunett?! Helt galet, det är som att titta på en anna person när man ser sig själv i speglen men jag är jätte nöjd! Mia har gjort ett super jobb, som alltid! Cambilderna är ju inget vidare men jag ska försöka att ta bättre bilder nu i dagarna som kommer.
Hoppas att allt är fint med er!
 
 

party lika a rockstar

Kategori: Allmänt

 
Heeej och hallå!
 
Då var första riktiga skolveckan avklarad! Och jag ligger lite smått sleten och lite bakis i min säng i stugan. Igår så var och min partypingla Frida ute på fäääst, födelsedagsfest för Karin och Linnea! Riktigt lyckad kväll, bästa på länge! Du är guldvärd min älskade Frida!
 
Nu ska jag kolla på film och bara ta det jävligt lugnt.
 
 
 

Dagens klädsel

Kategori: Allmänt

 
Idag så har hösten visat sig lite med regn och mycket lägre temperatur! Det känns bra, jag gillar hösten :)
Idag har jag haft på mig en vit skjorta som är från Myrona, en stickad tröja från Ullared, Skinnshorts från Cassels och ett halsband från Ica Maxi. Haha, kände att det var mycket kläder från lågpris affärer men vad gör det? ;)

Kompis, det går bra nu. Det går bra nu.

Kategori: Allmänt

 
Heeeej blööggen!
 
Skolan har dragit igång med stora drag och det känns gött! Teatern är igång och jag har börjat skriva i min fina loggbok om mitt projektarbete! Vad jag ska göra kan jag berätta när jag har kommit igång mer!
Nu ska jag skriva lite på min ideskiss till projektarbetet! Kompis, det går bra nu! :)
 
Hoppas att allt är toppen med er, fina ni.
 
 

Dagens klädsel

Kategori: Allmänt

 
 
Idag så har jag på mig detta.. Nya tröjan från Myrorna, cykelbyxor med spets från Gina Tricot. Halsbandet är från Glitter om jag inte minns fel. Håret fick sättas upp i en hairdounat :)

Shopping, shopping & shopping

Kategori: Allmänt

 
 
Tröjan och skärpet är från Myrorna och kostade inte många kronor!
Jackan är faktiskt från Gekås, den var något dyrare. Lite över femhundralappen!

lite förändring, en ny start.

Kategori: Allmänt

Heeej på er, fina ni!
 
Förlåt för riktigt tråkiga inlägg på senaste tiden!
Men nu så tänkte jag visa min lilla förändring på mitt rum. Jag hittade en massa fina saker i Ullared för ett riktigt bra pris också! Det gillar man alltid.
Här kommer en bildbomb, hope you like it!
 
FÖRE:
 
 
 
 
 
EFTER:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dags för en förändring

Kategori: Allmänt

Hej, hallå!
 
Jag sitter just nu och väntar på Linnea, sen då drar vi till Gekås! Jag ska köpa lite saker till mitt rum så det blir en liten make over! Tänkte visa lite före och efter bilder ikväll eller imorgon! Ska även visa bilder på det jag köpte i måndags ikväll eller imorgon, hehe..
 
Kössss
 

Think twice before you grab a lovely pair of hips

Kategori: Allmänt

Shääänna!
 
Jaha jaaa, då har ännu en dag på sommarlovets dagar gått och jag har haft en toppen dag i stan med min bästa Frida! Köpte inte så mycket men lite, tänkte visa bilder imorgon. Bland annat ett väldigt fint linne i favorit färgen vinrött! Har legat i sängen nästan hela kvällen och bara chillat, var även nere och träffade en rolig fillur vid stranden, trevlans!
Nu blir det snart sängen.
 
Puss Puss
 

åh jag är lyckligare nu

Kategori: Allmänt

Heeej på er, fina ni!
 
Jag måste säga att jag har haft sån tur med vädret nu när jag är ledig, strålande sol och varmt. Dagen har spenderats ute i solstolen och det blev även ett dopp i havet. Så himla härligt!
Avslutade dagen i stan med Frida och Maria, god mat, god fika och en massa tjejsnack, ni är så bra!
Nu ska jag snart sova, upp tidigt och åka till gymmet innan jag ska gå på stan med Frida! :)
 
Tack till er som läser min lilla blogg, ni är guld.
 
 

Äntligen sommar

Kategori: Allmänt

Hej där!
 
Äntligen har vi fått lite sommar! Jag har solat hela dagen, en stund vid havet och sen uppe vid stugan. Jag har lyckats bränna mig lite i ansiktet, typiskt mig. Haha!
Nu ska vi jag och resten utav familjen snart iväg och äta på Resturang, mys!
Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft.
 

Nu tar jag sommarlov

Kategori: Allmänt

Heej blööggen!
 
Nu så tar jag sommarlov! Idag har jag jobbat mitt sista pass på Malmagården och det känns jätte skönt men också tråkigt. Man fäster ju sig vid sina tanter och gubbar! Men det blir säkert jobb kvällar och helger resten av året, hoppas jag.
Nu är jag i stugan och här kommer jag att vara hela helgen. Hoppas på bättre väder, tänk om man hade kunnat ligga på stranden nu när man ändå är vid kusten, hoppas,hoppas!
Ikväll tänker jag unna mig glass och choklad efter en vecka med träning och jobb! :)
 
Kösssss
 

som barn på nytt

Kategori: Allmänt

När jag var liten så hade jag nästan alltid ryggsäck, så himla praktiskt! Men när man blev äldre så blev det "töntigt" och man slutade att använda det men nu är det ju poppis igen! Vilket jag är glad för :) Klickade just hem denna snygga ryggsäcken från chicy.se
Jag tror att min rygg kommer att tacka mig när jag kommer använda denna som inte sliter på ryggen lika mycket som en vanlig väska :)
 
kössss
 

Min åsikt om träning

Kategori: Allmänt

Träning är för mig någonting som får mig att må bra. Jag tycker om känslan av att svettas och känna att kroppen får jobba. Jag tränar inte stenhårt och jag har ingen "perfekt" kropp men jag trivs med mig själv och det är det allra viktigaste. Jag går inte efter någon diet utan jag försöker äta lagom av allt och myket frukt och grönsaker. Godis, fika och annat gott sparar jag till helgen så att jag känner att jag kan unna mig det. Det finns inget bättre att äta den där chokladen på fredagkvällen när man vet att jag är värd det!
 
Sätt dina EGNA mål, mål som passar dig och sträva inte efter den"perfekta" kroppen.
Sträva efter att må bra.
 

work, work, work, we all work, work

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina ni!
 
Blir ett snabbis inlägg innan jag sticker till jobbet, jobbar 7 - 16 idag och sen ska jag nog träna och sen vara taxi och farmor och farfar som ska på kalas :)
Vi hörs ikväll, hoppas att ni får en fin dag!
 

snart dags att sova

Kategori: Allmänt

Heej heeej!
 
Då var sommarens näst,näst, nästa sista arbetspass avklarat! Och på fredag eftermiddag så tar jag sommarlov!
Har ett riktigt bra jobb men det ska bli skönt och ha lite sommarlov.
Nu ska jag snart krypa ner under täcket och sova.
 
Sov gott fina ni!
 

det tog allt för många år för mig att bli fri men jag är lyckligare nu

Kategori: Allmänt

Nu ska jag cykla till jobbet!
Hurtiga Klara är jag visst idag, får se hur länge det håller i sig ;)
 
Kööössss
 

morgonstund har guld i mun

Kategori: Allmänt

Godmorgon snyggingar!
 
Jag är faktiskt lite förvånad själv över vad jag gjorde imorse, jag gick upp vid kvart över 8 och drog på mig träningskläder och tog en runda med de nya stavarna pappa har köpt! Såna stavar som liksom "studsar" Rikigt bra! Fick upp pulsen och svettades efter bara några minuter. Det blev en runda på drygt lite mer än en halvtimme. Sen hoppade jag in i duschen och sen i ,morgonrocken. Gjorde sen en god frukost och tittade på Sex and the city. Vilken morgon! :)
Jag ska snart byta ut morgonrocken till kläder och städa upp lite i köket.
Jag ska jobba ikväll men ska förhoppningsvis träffa Joanna innan det, den skiten åker ju på solsemester på torsdag... Inte alls avis!
 
Kössssss
 

man, I feel like a women

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
 
Jag kan nu med gott samvete lägga mig i sängen med datorn i knäet och ta det lugnt! Efter jag hade skrivit mitt senaste inlägg så kände jag: "nä, fy vad tråkigt att bara ligga här och dega" Så jag drog på träningskläderna och powerwalkade en runda och körde sen lite styrka här hemma! Sen hoppade jag in i duschen och sen i myskläderna och lagade kvällsmat, kycklingwook! Som jag, mor & far ska äta när mor kommer hem från jobbet.
Jag mår så mycket bättre när jag rör på mig och gör saker!
 
Kössssss
 
 

just chillin

Kategori: Allmänt

Heeeej blööggen!
 
Jaaadu, idag har jag inte gjort mycket. Jag sov länge, ät frulle, kollade på Värmland forever, igen! Borstade tänderna, bytte kläder, gick ut och fotade lite.
Och nu kollar jag på top model, vilken händelserik dag. Men man är ju faktiskt ledig :)
 
kössssss
 

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Kategori: Allmänt

jag är lyckligare nu

Kategori: Allmänt

Hej där.
 
Klockan är lite över tio på kvällen och jag ligger i sängen och försöker att få ihop ett lite inlägg. Idag har jag bara tagt dagen som den varit. Myst i sängen nästan hela dagen, träffat syster med pojkvän hos farmor och farfar och fikat. Kollade även på film när vi var små, alltid lika roligt :)
Nu ikväll har Sara varit här och vi åt goda frallor, frukt och chips. Haha! Kollade även på film, mys!
Nu ska jag borsta tänderna och sen kolla på någon serie.
 
Sov sött fina ni som läser här ibland :)
 
 

sängläge hela dagen

Kategori: Allmänt

Shabba tjena!
 
Idag är det sängläge hela dagen, sov till 12. Sen gick jag upp och åt och sen kröp jag ner i sängen igen. Har ett Värmland forever maraton, Niklas är ju inte helt fel. Han hade gärna fått göra mig sällskap, ska försöka få ut han i datorn och sen ner til mig ;) haha!
See you later!
Kössssss
 

ingen klocka och ingen tid att passa

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!
Hoppas att det är bra med er, jag är nu ledig i hela två dagar så det är riktigt bra med mig. Är riktigt trött så jag kommer ta en lång sovmorgon imorgon, ska bli så himla skönt! Ska snart krypa ner i sängen och kolla på en bra film och bara njuta utav att vara ledig. 
Vi höres fina ni.
 
 

hard wööring kvinna

Kategori: Allmänt

Hej där!
 
Bloggen är inget vidare rolig nu jag vet men jag bara jobbar, jobbar och jobbar just nu. Jag jobbar hela helgen så helgen känns sådär lagom kul just nu men men det är bara att bita ihop!
Var ju som sagt i Göteborg med Vicky och Anna i onsdag, Liseberg var vårt mål och vi var ju inte dem ända som hade det som mål... Fyra karuseller på ca 6 timmar, haha! Men vi hade roligt ändå. Ni är så bra A & V! <3
 
Har jobbat 7 - 13 idag så har ju ändå kvällen ledig men klockan ringer 5.00 imorgon så det blir mys med familjen.
 
Vi hörs, tack för att ni läser vad lilla jag har att säga. Ni är guld.